Mexico Pizzaovn inkl. stativ Ø55 cm.
Original håndlaget meksikansk pizzaovn.
Pizzaovnen er et spennende alternativ til en vanlig grill. Den er perfekt til å lage pizza, men du kan også bruke den til andre retter. Når du har brukt den noen ganger, er det like enkelt som å bruke en vanlig gassovn.
Slik gjør du: Legg først små vedbiter bakerst i ovnen, og legg deretter litt større biter på toppen. Når du kan kjenne varmen fra ovnen på utsiden, er den klar til bruk. Legg noen flere store trebiter bakerst i ovnen for å sikre en konstant varme. Du vil nå se at luftstrømmen fra forsiden av ovnen og ut gjennom skorsteinen fungerer perfekt.
Steking: Temperaturen ved steking overstiger 250 grader. Hvis du ikke liker å steke direkte i bunnen av ovnen, kan du bruke et metallbrett eller en pizzastein. Snu pizzaen regelmessig for å sikre jevn steking. Bakingen går raskere i en ekte pizzaovn enn inne i kjøkkenovnen, så hold deg i nærheten. Bak først den ferske pizzadeigen kort i ovnen. Tilsett deretter ingrediensene og stek ferdig pizzaen.
Åpning: B 30 x H 9 cm.
Se vår produktguide om hvordan du behandler Mexico-ovnen her.
Fargen på ovnen vil endre seg over tid, og det kan oppstå mindre avskalling av lakken hvis ovnen fyres veldig hardt.
Ovnen må oppbevares frostfritt, dvs. at den må oppbevares innendørs om vinteren, det er ikke nok å dekke til og dekke til. Hvis den ikke oppbevares helt frostfritt, vil den sprekke.
Finn tilbehør til pizzaovnen din her