Bon-fire Bålpanne i stål – perfekt til matlaging over bål
Et bål i hagen skaper en koselig atmosfære og er et skikkelig blikkfang. Denne solide bålplassen gir massevis av atmosfære og varme. Men du kan også bruke den til å lage mat over bålet – her finner du masse utstyr til det.
Vakker bålskål i 2 mm stål fra danske Bon-fire med en diameter på 70 cm. Patineres raskt og får et vakkert rustent utseende.
Les mer om vedlikehold her
Gjør opp et godt bål
Finn noen små, tørre kvister og spon – helst av bartre og gjerne tre som har ligget et års tid. Ikke bruk ved som er malt, lakkert eller trykkimpregnert – det avgir giftige damper når det brenner. Legg litt sammenkrøllet avispapir i midten av bålskålen. Legg tørre kvister og spon rundt avispapiret slik at det danner en pyramide. Tenn opp bålet. Etter hvert som flammene tar tak, legger du på mer ved – nå kan du begynne å legge på litt større biter. Fortsett til bålet har ønsket størrelse.